NatLotteri Logo

Drömbygget

Om man spelar på lotterispel i Sverige har man chans att vinna flera miljoner kronor. Två lotterier i detta avlånga land som är kända för att dela ut miljonbelopp till sina spelare är Keno och Lotto. Både dessa hittar man hos Svenska Spel och man kan spela på dessa flera gånger varje vecka.

Det finns även lotterier i USA man kan delta i som ofta delar ut mångmiljonbelopp – i dollar – till sina spelare. Ett av de amerikanska lotterier som man kan delta i för att få chans att vinna en riktigt rejäl vinst är PowerBall.

Spendera vinsten på rätt sätt

Vad händer dock när man vinner en drömvinst, om man tar hem flera hundratusentals kronor, eller flera miljontals kronor. Hur känner man sig och framförallt, vad ska man göra med alla pengar?

Först hamnar man kanske i ett chocktillstånd och förstår inte riktigt vad som hänt. Sedan börjar tankarna snurra runt i huvudet. Ska man äntligen kunna flytta ifrån sitt nedgångna hus och bygga sitt drömhus? Det där vita trähuset i amerikansk design som man funderat på i så många år. Eller kanske en stor villa vid havet med genomgående havstema, så att man kan sitta på terrassen och se hur kryssningsbåtar åker förbi vid horisonten.

Upplev vinsten och lev i ditt drömhus

Bygg drömhuset 2018

Det finns en oändligt stor bredd av drömhus som man kan bygga för en drömvinst. Men oavsett vilket drömhus man drömmer om att bygga så har de alla en sak gemensam: det finns inga gränser.

 • Enorm summa pengar
 • Inga gränser
 • Stora möjligheter

Med sin drömvinst så ligger världen öppen för ens fötter och man kan konstruera och bygga ett hus precis så slitet eller stort som man vill ha det.

 • Fri storlek på huset
 • Lyxiga kvalitetsval
 • Tillval såsom extra stuga eller pool

Man behöver inte oroa sig för konstruktionskostnader eller för att behöva hålla sig inom en tajt budget. Därmed kan man ta de allra lyxigaste alternativen när man väljer köksinteriör och man kan bygga ett extra sovrum till sina besökande gäster.

Extra pengar ger sköna tillval

Dessutom kanske man vill ha en sjöstuga på tomten, eller varför inte en härlig pool som svalkar skönt på sommaren. När man har vunnit sin vinst behöver man helt enkelt inte oroa sig för att ens ekonomi kommer sätta några gränser.

Sina ekonomiska begränsningar kan man vinka adjö till i samma stund som man inser att drömvinsten är kirrad och framtiden är säkrad.

Renovera till ett drömhus

Det kan ju dock vara å att man redan bor i sitt drömhus när man vinner en drömvinst. Hur ska man göra då, bör man ändå bygga ett nytt hus bara för att man kan

Nej, så klart inte, men man kan absolut passa på att renovera det hus man redan har. På sätt kan man göra det ännu mer fantastiskt. Dessutom behöver alla hus uppdateras i sin standard oftare än vad man tror. Använd din vinst för att renovera ditt hus till en tipp topp-standard.

Drömvinsten ger ekonomiska möjligheter

Det är många som drömmer om att renovera sitt hus men ofta blir man hindrad av sin privatekonomi. Att renovera är mycket dyrare än vad man tror och kostnaderna tickar snabbt iväg till höga summor.

Det gäller speciellt om man vill renovera till exempel badrum eller kök som har högre kostnader. Badrum och kök kan därför vara extra utslitna i de svenska hemmen.

Upplev ditt drömhus i skogen med lukten av det våta gräset och den halvstarka solen

Drömvinsten ger total frihet

När man har vunnit en drömvinst på en otroligt stor summa pengar så får man total frihet i sin renovering. Man kan sätta igång så snart man har hunnit med planeringen av arbetet och vilka materialval man ska göra.

Med en nätlotteris vinst slipper man trasslet med att behöva spara i flera år för att ha råd – eller ännu värre, att behöva ta ett lån som man ska spendera flera år på att avbetala. Med vinsten i bakfickan smakar en husrenovering bra mycket mer än vad det kostar.

Om man vinner på lotto, ger det en frihet i och med att man inte behöver känna någon ekonomisk press. Dessutom behöver man inte välja de billigaste alternativen i allt.

Välj lyx i ditt drömhus

När man fått en drömvinst kan man gå i de exklusiva butikerna och välja material av god kvalité. Exklusiva träslag och marmorbänkar, allting är möjligt.

Man behöver inte längre välja ett billigt platsgolv utan kan fokusera på att välja äkta trägolv och tapeter med den finaste designen. Man behöver helt enkelt inte kolla på priset. Ett äkta drömhus går endast att skapa om man är helt ekonomiskt oberoende, bara då kan man välja de valen som är allra finast.

Toppval med drömvinst

Med en spelvinst finns det så många val att göra att man kan bli snurrig i huvudet av bara tanken. Vilken lycka att ha fått denna fantastiska möjlighet!

 • Havstomt eller sjötomt
 • Poolhus eller sjöstuga
 • Marmor eller klinkers
 • Två eller tre badrum
 • Jacuzzi eller inomhuspool

Med en drömvinst behöver man inte spara på krutet. Visst, det kan hända att ens grannar och vänner blir gröna av avundsjuka i ansiktet. Men varför då egentligen? Det är viktigt att komma ihåg att lotterispel är riktiga turspel, det är endast turen som avgör om man vinner eller inte.

Om någon påpekar ens exklusiva, påkostade husbygge kan man påminna dem om att de också har chansen att när som helst ta hem en vinstsumman. Då kan de också njuta av livet och bygga ett alldeles eget drömhus.