NatLotteri Logo

Drömresan

Brukar du sitta och fundera på vad du skulle göra om du vann en storvinst? Om du spelade på ett lotteri och vann en miljon kronor. Kanske skulle du vilja åka iväg på en lyxig semester, för att kunna koppla av och njuta av din vinst. Visst vore en resa till ett resmål lång bortom Sveriges gränser vara det perfekta sättet att fira din efterlängtade drömvinst på? Kanske Grekland eller varför inte Madagaskar?

Köp lotter hos Miljonlotteriet och få ens drömmar att slå in. Man har chansen att vinna upp till 5 miljoner! Den gör det möjligt för en och sina vänner att ge sig iväg vart man än vill. Det är bara sin egna fantasi som sätter gränserna. Det är nu man har möjligheten att få åka dit man alltid har drömt om. Nu har man chansen att skapa sin drömsemester.

Drömvinsten leder till drömresan

Om man vill kryssa över haven, se de sju nya underverkan eller åka till Mallorca. När man vinner så kommer Miljonlotteriets drömcoacher finnas till dit förfogande och att hjälpa en att skräddarsy sin drömsemester. Eller man kanske drömmer om en båt, en bil eller ett nytt hus? Ingen fara de finns där för att hjälpa att få sina drömmar att gå i uppfyllelse. De är proffs och hjälper att nå ens personliga vinstpaket.

Under Miljonlotteriers 50 år som verksamma har de skickat flera 1 000 lyckliga vinner ut i världen. Man får själv välja om man  vill ha presentkort hos TUI eller Resia. Som sedan hjälper till att förverkliga ens drömsemester.

Vad är din drömvinst?

Är det att vinna en miljon på bingo eller att kanske att ta hem ett mångmiljonbelopp på Lotto med Drömvinsten, eller Keno? Vilken drömvinst man har beror på vilken typ av lotteri man tycker om att spela. Det finns många olika lotto att spela på och de kommer alla med möjligheten att vinna höga belopp.

Oavsett vilket så är det precis lika kul att ta hem den. Först kan man bli chockad över att ha vunnit sin drömvinst. Det kan vara svårt att förstå att det har hänt, overklighetskänslor kan uppstå. Sedan inträffar en otroligt härlig lyckokänsla, när man inser att man kommer få tillgång till en otroligt stor summa pengar.

Frågorna hopar sig, vad ska man egentligen göra för alla dessa pengar man vunnit. Ska man spara till barnbarnen, renovera huset eller det allra vanligaste – boka sin drömresa.

Olika lotter och spel

Miljonlotteriet erbjuder massor med olika lotto, av flera olika sorter. Vissa går att köpa i vanliga butiker och andra köper man online. Vissa online lotter kan man prenumerera på. Lotterna som säljs i butik är Miljonbingo, Tiokronan, Tjugan och Miljon Chansen.

Miljonbingo är lotten för den som gillar att skrapa och spela bingo. Den ger med sig en långstunds härlig skrapning och chansen att vinna 2 miljoner. Tiokronan kostar tio kronor och ger spelare möjligheten att vinna 1 miljon. Tjugan är som en dubbel Tiokrona. Den kostar 20 kronor och man har chansen att vinna 2 miljoner. Miljon Chansen ger spelare också chansen att vinna upp till 2 miljoner.

Prenumerationslotterna som man får direkt i sin dator är Miljonlotteriet även känd som Original den ger spelare chansen att vinna upp till 5 miljoner. En annan är Resan som också kan upp till 5 miljoner. Dessa två är de som gör att drömmar går i uppfyllelse. Man kan också prenumerera på Tjugan lotten som också går att köpa i butik.

Vinster och utdelning online

Varje spelare har ett spelkonto där man sätter in pengar för att kunna spela på lotterier. Vinner man hamnar vinsten automatiskt på spelkontot. Härifrån väljer man om man vill spela för pengarna eller plocka ut dem. Spelar man på någon av lotterna Original eller Resan erbjuder så kallades varuvinster med ett värde upp till fem miljoner kronor.

Planera er drömresa

Steg ett är att fundera på vad man vill göra under sin livs drömresa. Vill man åka till solen och slappna av i värmen, åka till Alperna för att njuta av skidåkning eller kanske till en myllrande storstad för att upptäcka alla dess små, gömda pärlor?

De allra flesta som lyckas vinna en drömvinst väljer att åka till ett resmål där solen skiner och värmen ligger på stadigt höga temperaturen. Där man kan glida runt i korta byxor och njuta av solens strålar.

När man vunnit Drömvinsten får drömresan gärna gå till ett extra lyxig resmål. Långt bortom den hetsiga turismen och istället dit det är lugnt och skönt. N plats där man kan få stilla och ro.

Kanske väljer du att låta din drömresa gå till Maldiverna, till Mauritius eller varför inte karibiska Bahamas. Det finns oändligt många paradisöar att välja bland när man ska utse resmålet för ens drömresa.

Njut av sanden mellan tårna i denna exotiska strand

Gör såhär för att vinna

Om du ännu inte vunnit din drömvinst på ett lotteri, men ändå har din drömresa till ett exotiskt resmål planerad och färdig i huvudet, hur ska du då göra för att vinna?

Hur ska du göra för att vinna ett maxbelopp och kunna trycka på den där bokningsknappen? Om det inte spelar någon roll vilket lotteri du spelar på, så är det bästa att leta fram ett lotteri som ger höga vinster.

Om du vill kunna vinna miljonbelopp så måste du spela på lotterier som ger miljonvinster. Ofta så beror ens vinst på hur mycket man har satsat, så tänkt på att satsa en hög summa. Lotterier är rena turspel där man inte kan styra över utgången. Just därför kan även du vinna – när som helst!

För att spela på ett lotteri behöver man inte kunna strategiskt tänkande och räkna på sannolikhet. Satsa och håll tummarna för att det är din vinsttur som kommer. Sedan, när vinstresultatet kommer, så kan du boka din drömresa.

Hur vinner man Drömvinsten?

Miljonlotterier erbjuder flera olika roliga spel med fantastiska vinster. Men de som har möjlighet att göra sig till en drömmare är Original och Resan. Det är så kallade prenumerationslotter som gör att man alltid har möjlighet att vinna. Genom att prenumerera på lotten så är man alltid nära Drömvinsten. De går också att köpa som onlinelotter.

När man spelar och vinner online eller registrerar en lott så hamnar vinsten automatiskt på vinstkontot. Här kan man samla alla sina vinster för att kunna beställa Drömvinsten man spanat in från vinstshoppen.

Vinner man mellan 40 kronor och  5 000 kronor får man välja för den summan i vinstshoppen. Vinner man mer än 5 000 kronor får man tillgång till drömvinsterna. Vinster mellan 5 000 kronor och 5 miljoner ges hälften i kontanter och andra hälften i varuvinster.

Där finns flera olika drömvinster så som bilar, båtar, resor, hem och motor. Samt en uppsjö av olika presentkort.