Drömresan

DrömresanOm du älskar att resa är det här det perfekta lotteriet för dig. När man köper en lott på Drömresan.se har man chansen att vinna massor av resecheckar, reseböcker, resor och kontanter varje månad.

Det här lotteriet finns bara att tillgå på Internet, där kan du enkelt köpa dina lotter och själv välja ditt eget turnummer. Varje fredag lottas flera vinster ut, bland annat; en vinst värd 1000 000 kronor, en resevinst på 265 000 kronor där 100 000 betalas ut i resecheckar från Ving, och en kontantvinst på 165 000 kronor till reskassan.

Varje månad lotter de ut ca 65 000 olika vinster i form av både resecheckar, kontanter och andra varuvinster som man kan använda på semestern. Varje vardag har du dessutom chansen att vinna en resa för ett värde av 50 000 kronor, plus att de lottar ut fem resecheckar värda 5000 kronor varje dag mellan måndag och torsdag varje vecka.

När du skapar ett konto på Drömresan.se har du inte bara chans på de stora vinsterna utan även möjlighet att välja bland vinster på 200- och 500-kronorsnivå. Väljer man vinstvalet Bonuschansen kan man vinna en resa för två personer, då satsar du alltså vinsten vidare en gång till. Det här lotteriet är en del av det socialdemokratiska lotteriet Kombilotteriet, de har en gemensam vinstplan med 225 000 lotter i månaden med olika typer av varuvinster.

Nytt för 2010 är att det finns en Jackpotvinst, det går till så att 1000 000 kronor läggs undan varje månad till en jackpott som sedan dras en gång i kvartalet. Vinnaren dras i en så kallad fördelningsdragning av de vinnare som vunnit en miljon tidigare under kvartalet. Alla 225 000 lotter deltar i dragningarna, så att alla som köpt en lott vare sig det är Kombilott eller Drömresan har chans på Jackpotten. Kommer man med i fördelningsdragningen blir man inbjuden att snurra på Jackpotthjulet och har chansen att vinna 4000 000 kronor.

Om inte hela Jackpotten blir utbetald går det som blir över till nästa Jackpot, får du vara med och snurra på hjulet är du garanterad minst en och en halv miljon kronor i vinst plus att du har chansen att vinna hela den samlade jackpotten för det kvartalet.