NatLotteri Logo

Frihet med nätlotto

Är du en av alla tusentals svenskar som tycker om att spela på lotto varje vecka? Brukar du varje vecka gå ner till din lokala kiosk eller matbutik för att lämna in din spelrad till ditt spelombud. Kanske har du någon gång missat det på grund av att du varit sjuk eller haft för mycket att göra mitt i vardagspusslet. Att spela på ett fysiskt lotteri tar tid, men det finns enklare sätt att spela lotto på. Det bästa är helt enkelt att spela lotto på nätet.

5 anledningar att spela lotto på nätet

Kanske tycker du att det verkar opersonligt att spela lotto på nätet. Du tycker om stämningen nere vid spelombudet när du går dit för att lämna in din lott. Dessutom får du lite frisk luft på din väg dit. Men det finns faktiskt många fördelar med att spela lotto på nätet istället för på en fysisk lott.

Han ler när han ser sina vinster som han vinner på nätet. Han får ett rus av lycka när han inser att denna lotto vinsten kommer förändra hans liv.

1. Det är snabbt och smidigt

När du spelar lotto på nätet kommer du direkt märka hur enkelt och smidigt det är. Det tar bara några minuter att skicka in din lottorad. Sedan har du hela dagen kvar att göra andra viktiga saker. Kanske behöver du laga kvällsmat eller gå ut med barnen till en lekpark för att underhålla dem. En lottorad kan du smidigt skicka iväg när en liten paus ges i vardagen.

2. Större frihet

Den allra största fördelen med att spela lotto på internet kan absolut anses vara den ökade frihten du får i ditt spelande. Tänk dig, du behöver inte anpassa dig efter ditt spelombuds dåliga öppettider, och du behöver framförallt inte ta dig dit.

Spelar du lotto online så kan du spela när och vart du vill. Du kan enkelt sitta hemma i soffan iklädd dina skönaste mjukisbyxor och skicka in din lottorad. Eller så kan du sitta mitt ute i skogen i sommarstugan medans du gör det.

På internet så är spelsajterna dessutom alltid öppna. De har inga strikta öppettider att förhålla sig till utan det går lika bra att spela lotto kl 2 på morgonen som kl 16 på eftermiddagen. Den frihet det här bidrar med kommer innebära att du får ett mindre stressmoment i ditt liv, och det kan alltid behövas i den stressiga vardag många har idag!

Dagens moderna spel på internet är dessutom så smidiga att man kan spela dem i alla sina enheter. Oavsett om man har en dator, surfplatta eller mobil så kan man spela i alla dessa så länge man har tillgång till internet. Många spelsajter för lotto har dessutom egna appar som man kan ladda ner för att spela i. Enklare än så här att spela lotto online blir det helt enkelt inte.

3. Du missar ingen vinst

Eftersom att många är väldigt stressade i sin vardag med alla måsten som ska klämmas in så är det inte konstigt att det är många som missar att hämta ut sina vinster. Det sägs att det finns miljardbelopp i ej uthämtade lottovinster världen över. Många vet inte ens om att de har vunnit, en vanlig anledning är säkerligen för att de har råkat lägga bort sin fysiska lottolapp. Kanske har de slängt den av ren fart när de städat.

Att råka slänga bort en lapp som ger en lottovinst på mångmiljonbelopp är inget man vill riskera att göra. Om du spelar lotto på nätet så slipper du tänka på detta. Då sparas din virtuella lottorad automatiskt på internet och du behöver inte fundera på vart du har de.är det är dags för att rätta lotten så finns de på din spelsida.

4. Tillgång till internationella lotterier

En spännande fördel med att spela lotto på internet är att du får tillgång till en mängd internationella lotterier. Om du spelar online så kan du delta i allt från europeiska till amerikanska lotterier, utan att behöva åka dit för att köpa dig en lott.

Det finns många kända internationella lotterier, och många lotterier har otroligt höga vinster om man tar hem den högsta möjliga vinsten. Ett av de internationella lotterierna du kan spela på online är amerikanska PowerBall. PowerBall är USA:s största lotteri och detta härliga lotteri har flera gånger delat ut några av världens största vinster.

Vinsterna har dessutom varit på miljardbelopp i svenska kronor. En sådan vinst kan verkligen kallas för en drömvinst och då ligger en drömresa inte långt bort i framtiden. Genom att spela på lotto online kan du alltså uppfylla den amerikanska drömmen, utan att ens behöva lämna hemmet och ta flyget över till landet långt västerut.

5. Abonnera på lottorader

Om du väljer att börja spela på lotto online så finns det fler fördelar som väntar på dig. En ytterligare fördel är att du på en del lotterier inte behöver logga in varje vecka för att spela di rad. Istället kan du enkelt och smidigt starta ett abonnemang på en lottorad. Med ett abonnemang spelar du med samma nummer varje gång. Då behöver du inte tänka på att behöva förnya och skicka in din lottorad varje vecka.

Något annat som är väldigt smidigt med spel online är att du inte ens behöver välja dina egna nummer. På internet så slipper du den nagelbitande sysslan med att välja ut vilka nummer du ska satsa dina intjänade pengar på. Istället kan du enkelt och smidigt ta hjälp av en slumpgenerator. En slumpgenerator på internet väljer fram nummer åt dig.